Rmstudiopro

Teatrul Sala Mică din Cluj-Napoca prezintă miercuri spectacolul “Cartea bătrânilor” de Plugor Sándor şi Szilágyi Domokos

Posted in SOCIAL by RMphotography on 06/12/2011

 Teatrul Sala Mică vă invită mâine, 7 decembrie,  la spectacolul „Cartea bătrânilor” de Plugor Sándor şi Szilágyi Domokos. Spectacolul va avea loc între orele 20:00-21:00 la sediul teatrului: Fabrica de pensule din str H. Barbusse nr. 59-61, etajul 2.

„Cartea bătrânilor este un poem de 699 de versuri, scris de faimosul poet maghiar ardelean Szilagyi Domokos după desenele unui alt artist cunoscut, Plugor Sandor. Pornind de la el, regizoarea Mihaela Panainte a creat un spectacol-instalaţie, în care joacă Harsányi Attila, unul dintre cei mai apreciaţi actori de limbă maghiară din Transilvania. De origine din Budapesta, având o carieră dramatică de peste 20 de ani în Ungaria, actorul colaborează de câţiva ani cu teatre şi companii independente din România.” au declarat organizatorii evenimentului.

Instalaţia spectacolului a fost realizată de artistul Adrian Cojocaru. Din echipa spectacolului mai fac parte Bodoki-Halmen Kata, asistent de regie, Almási Attila, lumini, iar Bándi Dániel Dávid, asistent de lumini.

Biletele costă 17, respectiv 12 lei cu preţ redus. Rezervările pentru spectacole  se pot face la: www.teatrulsalamica.ro, office@teatrulsalamica.ro, sau la tel: 0756 618 946 .

Petru alte detalii accesați pagina de Facebook a instituției http://www.facebook.com/profile.php?id=100002117183067 sau pagina specifică a evenimentului  http://www.facebook.com/events/229567077116257/

 

Sursa foto: facebook.

Anunțuri
Tagged with: , ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. solanonimus said, on 24/02/2013 at 22:20

    Va puteti exprima solidaritatea cu Dan Badea AICI


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: