Ştirile RMphotography

Comedy Cluj 2011- Ediţia a 3-a festivalului

Posted in SOCIAL by RMphotography on 01/10/2011

În curând va avea loc cea de-a treia ediţie a festivalului Comedy Cluj. Evenimentul se va desfaşura în perioada 14-23 octombrie 2011.

“Vom avea parte de aproximativ 100 de filme și evenimente conexe: sesiuni de stand-up comedy, workshop-uri, discuții cu invitați din lumea filmului, noi secțiuni și nu numai”  au anunţat organizatorii pe site-ul evenimentului.

Ediţia de anul acesta aduce cu ea o strategie nouă, o pagină de Facebook  şi blogul Comedy. Acestea vă sunt puse la dispoziţie pentru a avea mult mai uşor acces la informaţii despre eveniment şi despre surprizele  pe care organizatorii  vi le pregătesc.

Festivalul include şi o competiţie  a producătorilor de lung-metraje în cadrul căreia se vor prezenta 10 filme provenite din:  România, Grecia, Italia, Elveţia, Taiwan, China, Rusia, Germaniaşi Marea Britanie (cu 2 filme).

Filmul care reprezintă România în această competiţie este o producţie din 2011 a lui  Gabriel Achim, care aduce în atenţia publicului  lung-metrajul numit Visul lui Adalbert. Acesta este o comedie neagră care  are la bază o întâmplare reală, dintr-o fabrică românească, din anul 1986- anul în care  Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Acelaşi an marchează şi tragicul eveniment de la Cernobâl.

 

De Georgiana Hinoveanu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: