Ştirile RMphotography

Trafic cu tigari

Posted in SOCIAL by RMphotography on 20/04/2011

Conform unui comunicat de presă al IPJ Cluj, se arată că in data de 17 aprilie un bărbat de 24 ani din judeţul Satu Mare a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce transporta cu un autoturism aproape 120.000 ţigarete.

” În ansamblul de activităţi desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, poliţiştii clujeni sprijiniţi de cei din judeţul Alba şi Satu Mare au realizat un flagrant la data de 17.04.2011, în urma căruia a fost depistat M. V. De 24 ani din judeţul Satu Mare care transporta cu autoturismul 119.600 ţigarete care proveneau din contrabandă. 

Verificările desfăşurate de poliţişti au condus la faptul bărbatul era sprijinit în activitatea infracţională de încă două persoane de pe raza judeţelor Cluj şi Alba,  ţigaretele fiind destinate spre vânzare pe piata din Cluj-Napoca, Turda si Alba.   

În prezent poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi şi pentru stabilirea întregului prejudiciu cauzat, faţă de aceştia fiind dispusă începerea urmăririi penale, sub aspectul  savarsirii infractiunii prevazuta de art 296 ind 1 lit l, din Legea 571/2003, “detinerea in afara antrepozitului fiscal, in vederea comercializarii, produse accizabile supuse marcarii, respectiv tigarete, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator peste limita de a 10.000 tigarete”

Faţă de persoanele suspecte a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, aceştia fiind prezentaţi în cursul zilei de azi, 18.04.2011, Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunerea de arestare preventivă.” se mentionează in comunicatul de presă

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: