Ştirile RMphotography

Painea noastra cea de toate zilele…..

Posted in SOCIAL by RMphotography on 10/12/2010

Pe pachetele de pâine Titan scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius.

România va experimenta pe populaţie produsul cancerigen initium
Experimentul „Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de UE să înceapă implementarea „Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).
„Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc.
Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.
Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima  ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor fi furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa. Pentru publicul larg se spune că „beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta.” După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada  şi Marea Britanie. Neoficial, conform cercetătorilor care combat „Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne. (S.L.)
D-zeu să-i ajute pe români.

www.energielibera.net
http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables
Pe acest site BASF-ul se lăuda pe 11 ianuarie !!!!!! că pentru prima dată în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT
Acum cineva ar putea spune : şi ce dacă, este un nou fungicid ce creşte producţia .

 

Ce mă intrigă pe mine este viteza cu care a fost aprobat şi băgat pe piaţa românească. Probabil nu vei putea să vinzi cartofi decât dacă dai cu Initium……….
În ce  ţară trăim?????????????????????????

 

Anunțuri

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dani said, on 15/12/2010 at 21:08

    Teoria conspiraţiei nu e şi asta o conspiraţie? Spionaj contraspionaj contracontraspionaj … Nu trebuie crezute toate. Domnul ne poartă de grijă!

  2. Sasha said, on 12/12/2010 at 00:10

    cand aud sau citesc chestii din astea ma i’a frica….si inevitabil ma gandesc ca sfarsitul lumii se apropie incet incet….si tocmai masurile astea cred eu sunt un fel de semne…Doamne ai mila de noi…si da’ne intelepciune sa stim cum sa procedam !!!!!

  3. petric said, on 11/12/2010 at 21:05

    cobai? vai….iar zic….unde ii tepes??


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: