Ştirile RMphotography

YouTube- posibil sa ceara abonament de accesare

Posted in SOCIAL by RMphotography on 14/11/2010

YouTube ar putea începe să ofere servicii pe bază de abonament care le va permite utilizatorilor să urmărească online show-uri TV şi filme de televiziune noi, potrivit unui reprezentant al Google, citat de guardian.co.uk. Mai multe canale de televiziune din Statele Unite au încheiat acorduri cu YouTube pentru a transmite integral programe online, iar Google a anunţat că ia în considerare introducerea unor programe cu plată. David Eun, responsabil Google pentru parteneriate cu compa

YouTube ar putea începe să ofere servicii pe bază de abonament care le va permite utilizatorilor să urmărească online show-uri TV şi filme de televiziune noi, potrivit unui reprezentant al Google, citat de guardian.co.uk.

Mai multe canale de televiziune din Statele Unite au încheiat acorduri cu YouTube pentru a transmite integral programe online, iar Google a anunţat că ia în considerare introducerea unor programe cu plată.

David Eun, responsabil Google pentru parteneriate cu companii media, a declarat recent într-un interviu că introducerea de taxe de abonament este posbilă, în condiţiile în care se poartă discuţii cu mai multe posturi TV şi cu studiourile de film de la Hollywood. Google speră că introducerea unor taxe de acces, din care să fie plătite canalele TV pentru a-şi da acordul în ceea ce priveşte punerea conţinuturilor lor online, ar putea fi tentantă pentru aceştia.

O taxă de acces ar permite YouTube să facă faţă concurenţei care este din ce în ce mai ameninţătoare. Platforma Hulu, care oferă acces la seriale precum „House M.D”, „Lie To Me”, „The Daily Show”, „Saturday Night Live” etc. a devenit al doilea cel mai urmărit site de conţinut video din Statele Unite.

YouTube oferă, în prezent, acces gratuit la conţinut utilizatorilor şi încearcă să genereze venituri din publicitate. Eric Schmidt, CEO Google, a declarat în mai multe rânduri că YouTube trebuie să începă să producă bani. Analiştii spun că site-ul, cumpărat de Google cu 1,65 miliarde de dolari, a avut numai anul acesta pierderi de 470 de milioane de dolari.

sursa: CAPITAL.ro

Anunțuri

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. petric said, on 15/11/2010 at 13:33

    http://video.google.com/videoplay?docid=1114818195173487242#docid=3169448500923223005 merita sa vedem cine conduce de fapt criza modiala

  2. petric said, on 15/11/2010 at 13:33

    ….normal….si asta o avea in vedere noua ordine mondiala :-j americani idioti….hotii de pe wall street…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: