Ştirile RMphotography

Reclamatii p2

Posted in SOCIAL by RMphotography on 11/10/2010

Se stie bine ca intr-un oras mic, problemele sunt si ele putine, dar ce facem cand orasul este mare, oamenii sunt asa de diferiti, mentalitatile si exemplele pot continua.
Recunoastem faptul ca toata lumea are probleme, ei acum ce e imporrtant e modul de abordare al problemei si daca se ajunge la o intelegere amiabila e importanta si modaliatea de prezentare a problemeleor.

Ce doresc sa spun prin materialul urmator? Care e rolul lui?
Tocmai citeam cateva reclamatii pe celebrul site domnuleprimar.ro si am gasit cel putin doua persoane caracterizate in antiteza parerea mea.
Una care incearca sa isi prezinte problema diplomat desi se simte furia in cuvinte iar celalat vorbeste cum gandeste (mai rau decat mine)

Asa ca in urmatoarele randuri veti citi exact ce spune fiecare:

„Sesizare pentru primaria Cluj Napoca, judetul Cluj
Postata de: Ioan Dan
La data: 11 Octombrie 2010
Tip: Reclamatie
Cod: 45414
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Stimate foruri competente din primarie si domnilor de la politia comunitara,

Doresc prin prezenta sa va aduc in atentie o stare de fapt din ce in ce mai neplacuta care se petrece pe Strada Otetului,in partea laterala a Fabricii Ursus.
Vis-a-vis de casa de la numarul 1 de pe Strada Otetului,intr-o mica incinta apartinand pe vremuri Fabricii de Bere sau de Paine,functioneaza ,cu reclama si pancarta o pizzerie- „Treppontini”.
Aceasta pizzerie nu este insa una cu servire,nu are spatiu de consum,este doar o bucatarie cu casa de marcat si se axeaza pe trimiterea pizzei la domiciliu.
Toate ar fi foarte bune,insa din pacate cei care livreaza pizza sunt un grup de baieti,mai degraba pusti tribilisti,care sunt dotati cu cateva ATV-uri si cateva scutere.
Si aici intervine problema.
Desi functioneaza de ceva vreme,presupunem ca personalul de la livrare s-a schimbat destul de recent fiindca si conduita acestor „livratori” a devenit una de nesuportat si profund anti-civica pentru cei ce domiciliaza in zona si pentru trecatori.
Acesti baieti,probabil pe fondul acordului tacit sau indiferentei celor care detin pizzeria,au transformat cele 5-6 scutere si ATV-uri in instrumente de tortura si deranj.
Ziua ca ziua,dar seara si o parte din noapte,in mod intentionat,ambaleaza de cate ori au ocazia motoarele la maxim,reusind sa trezeasca din somn sau sa sperie orice localnic mai slab de inima,exerseaza demareje spectaculoase pe strada Otetului si Berariei,frane asisderea si raspund cu obscenitati oricui cuteaza sa ii ia la intrebari.
Mai mult,si-au creat un obicei din a Bloca trotuarul cu vehiculele dansilor,toate dotate cu cate o cutie voluminoasa de tabla probabil pentru transportul produselor pizzeriei,astfel incat in zona Otetului fie circului pe drum direct,fie te lipesti de zid si incerci sa treci pe langa ATV-uri si scutere cu cutii-mamut.
Ceea ce insa a pus capat a fost un incident recent,unul dintre scuteristi in prostia lui de tanar avantat a taiat fata unor oameni pe trotuar vijelios.Doar bunul Dumnezeu a facut sa nu fie nimeni ranit,caci oamenii au reusit sa se fereasca.
Avand in vedere ca aceasta situatie generata de utilizarea abuziva,a unor mijloace de transport de catre o mana de copii fara capatai,tinde sa degenereze,ajungandu-se de la zgomote infernale si blocari de trotuar,la concursuri de speriat pietonii care tind sa se termine cu accidente extrem de periculoase,va solicitam urmatoarele:

-O verificare a modului in care aceasta Pizzerie utilizeaza scuterele si ATV-urile (au aprobare sa le tina pe trotuar?au aprobare sa foloseasca asa ceva in acea zona?)
-O verificare a nivelului de zgomot pe care aceste vehicule il produc (presupun ca nu sunt noi,dupa ce aspect si zgomot fac);
-O verificare (de catre forurile abilitate) a faptului daca acesti tineri „conducatori auto-moto” detin permise pentru ceea ce conduc ;
-O verificare (de catre forurile abilitate) a faptului daca acesti tineri sunt angajati intr-adevar de catre respectiva Pizzerie,sau sunt doar niste smecherasi amatori de un ciubuc si o senzatie tare cu motoreta-ATV;

 

Va solicitam de asemenea aplicrea sanctiunilor care se impun,in cazul depistarii unor neregului.
Va multumim,si speram ca prin actiunea dumneavoastra nu numai sa readucem un pic linistea in aceasta zona,dar si sa prevenim,Doamne-fereste vreun accident care are actualmente,sanse foarte mari sa se produca
Va multumim.”


Mai oameni buni daca cumva ii cunoasteti pe acesti „teribilisti” cu ATV-uri dati-le un sfat sa circule mai frumos sa faca si ei un bine celor din jurul lor.

Dar sa revenim la sesizarea nr doi

Sesizare pentru primaria Cluj Napoca, judetul Cluj

Postata de: Ripas Andrei
La data: 08 Octombrie 2010
Tip: Reclamatie
Cod: 45373
 

Macara cu gainat

Locuiesc pe strada Giordano Bruno nr 15 si in spatele casei sa inceput constructia unui bloc.Sa adus o MACARA care de vreo 2 saptamani sta deasupra casei mele si e plin de grauri pe ea care mi-au umplut curtea si masina de gainati…nu mai pot sa ies pe strada ca mi se caca pasarile in cap trotuaru din fata casei e plin si el de gainati. Am vorbit cu proprietari macaralei si raspunsu lor ca fost ca macaraua nu are frana si o poarta vantu interesant e ca sta de 2 saptamani in aceeasi pozitie.Va rog mult sa luati masuri pentru a muta macaraua in alta directie va multumesc mult

Ripas Andrei ”

Parerea mea este sa isi cumpere o pusca si sa traga in pasarile acelea si asa e criza macar asa mai econimiseste bani pe carne, nu de alta dar primaria nu intervine pt asa ceva ca unde sa mute macaraua?:)) peste curtea vecinului?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: