Ştirile RMphotography

Suntem vinovati…

Posted in SOCIAL by RMphotography on 08/10/2010

Suntem vinovati.

Probabil sau mai mult ca sigur ati urmarit presa in ultimile zile sigur ati vazut imaginile si stirile care invadeaza media. Doar cand auzi cateva cuvinte te ingrozesti. Cutite, lupte in strada, crima,  cuvinte care parca sunt desprinse nu din realitate nu dintr-o lume civilizata ci parca sunt rupte dintr-un film. Dar din nefericire sunt din lumea reala.

In urma cu cateva zile in Craiova a avut loc o altercatie intre cativa tineri, incident care s-a finalizat cu ranirea unuia dintre atacati si cel mai nefericit caz decesul celeilalte persoane atacate. Doi tineri, doua victime si toate astea in zona liceului in care cei atacati invatau.

Mai traim noi intr-o lume sigura? Mai putem avea incredere in drumurile Romaniei? Mai ai incredere sa iti lasi copii la scoala? Cred ca stiu raspunl vostru, parca vad groaza din voi cand va ganditi ca in acesta lume care merge din rau spre mai rau.

Repet noi suntem de vina. Noi ca si jurnalisti voi ca si parinti, suntem de vina deoarece preferam pentru raiting sa scoatem in evidenta mizeriile din jurul nostru, sunteti de vina voi parinti fiindca ati uitat ce inseamna sa fi parinte si credeti ca a fi parinte inseamna a-i oferi copilului un adapost si mancare.

Ne este usor sa dam vina de fiecare data pe statul roman, ne este usor sa aruncam vina asupra altora decat sa recunoastem si partea noastra de vina.

Am ramas fara cuvinte, deja sunt prea ……

http://www.youtube.com/v/myPc8xuUiek?version=3

http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/momente-sfasietoare-colegii-in-lacrimi-isi-iau-ramas-bun-de-la-andrei.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: