Ştirile RMphotography

Ce fel de iubit este în funcţie de zodie

Posted in TIMP LIBER by RMphotography on 09/04/2010

Balanţă


Atunci când se îndrăgosteşte este în stare să recurgă la orice trucuri pentru a o cuceri pe aleasa lui. Dacă tu eşti aceea află că iubitul Balanţă îţi va fi probabil şi cel mai bun prieten, căci el pune semnul egal între prietenie şi iubire. Este un bărbat cerebral şi paşnic, aşa că dacă ai un conflict cu el te va convinge că el are dreptate cu argumente logice.

Îşi foloseşte mereu raţiunea, aşa că îţi va fi greu să-l convingi să se relaxeze la o cină romantică. Bărbatul Balanţă adoră să preiei tu iniţiativa, să faci planuri pentru voi doi.

Punctele forte ale Balanţei sunt corectitudinea şi altruismul, iar punctele slabe indecizia şi greutatea cu care rămâne fidel.

Scorpion

Scorpionul este un bărbat pasional când vine vorba de viaţa de cuplu, dar nu îţi va arăta acest lucru din start. La început tu îl vei percepe ca pe un iubit calm şi cumpătat, căci Scorpionul excelează la mascarea sentimentelor. Ştie să îşi controleze impulsurile, aşa că dacă îl va deranja ceva în mod cumplit îţi va pune o întrebare pe un ton liniştit.

Tinde să preia el controlul în relaţie, aşa că te poţi trezi cu planurile de concediu gata făcute. Tu nu trebuie decât să spui „da”. În relaţie îi plac complimentele, dar făcute cu măsură. Spune-i azi că ţi-e dor de el, iar mâine uită să-l suni. Se plictiseşte destul de uşor şi are nevoie ca relaţia să-i ofere un strop de mister, pentru a rămâne în ea.

Punctele forte ale Scorpionului sunt iniţiativa, pasiunea şi intuiţia. Punctele sale slabe sunt reprimarea sentimentelor şi nevoia de a domina.

Săgetător

Este un idealist şi un optimist incurabil, aşa că bărbatul Săgetător te va fermeca de la prima vedere. În relaţia de cuplu descoperi că îţi spune direct ce vrea de la tine, fără jocuri sau ezitări şi are o capacitate imensă de tolerare a defectelor. La schimb nu îţi cere decât să fii sinceră cu el.  Flirtează tot timpul, dar nu pentru că vrea o aventură, ci pentru că îi plac jocurile şi varietatea.

Pentru a-l ţine lângă tine fii la rându-ţi tolerantă şi nu-i arăta că eşti geloasă. Oferă-i impresia că relaţia voastră nu îi îngrădeşte libertatea. Are nevoie de exaltare şi distracţie în viaţa de cuplu. Săgetătorul este un bărbat independent şi dinamic, care îşi doreşte o iubită pe măsură. Fii gata de plecare, când te ia de acasă la cinci dimineaţa ca să mergeţi într-o excursie cu cortul.

Punctele forte ale Săgetătorului sunt dinamismul, onestitatea şi toleranţa. Punctele sale slabe sunt superficialitatea, firea prea credulă şi nevoia de libertate.

Capricorn

Sub un aspect dur, de bărbat puternic se ascunde un timid, care preferă în viaţa de cuplu stabilitatea. Îţi va da cu greu inima lui, dar când o face este pentru totdeauna. Marele avantaj al relaţiei cu un Capricorn este că vede rutina ca pe un lucru bun, semn că vă simţiţi confortabil unul cu celălalt.

Este un iubit extrem de loial şi devotat relaţiei voastre, aşa că îţi va câştiga foarte uşor încrederea.Totuşi el sparge monotonia din cuplu cu glumele bine plasate. În secret îşi doreşte să îl complimentezi, pentru că este o fire vulnerabilă şi se preocupă de ce gândesc ceilalţi despre el.

Punctele forte ale Capricornului sunt fidelitatea, statornicia şi ambiţia. Punctele sale slabe sunt timiditatea, obsesia pentru reputaţia sa şi temeritatea.

Vărsător

Bărbatul Vărsător preferă să trasforme prieteniile în poveşti de iubire şi nu crede în dragoste la prima vedere. Îşi doreşte ca iubita lui să-i fie bună prietenă, cu care să aibă multe interese comune. Vărsătorul este o enigmă într-o relaţie pentru că este imprevizibil în plan sentimental.

Cu greu îşi manifestă fizic afecţiunea, cât despre declaraţii de iubire, le evită cu orice preţ. Totuşi te va cuceri cu şarmul său aparte şi cu puterea de a face compormisuri. În relaţia de cuplu îşi pune multe întrebări de tipul „dar dacă?” şi obişnuieşte să te supună unor teste şi să te examineze în detaliu.

Punctele forte ale Vărsătorului sunt entuziasmul, originalitatea şi curiozitatea. Punctele sale slabe sunt neîncrederea, ezitarea de a pune relaţia pe primul plan şi spiritul critic.

Peşti

Bărbatul în zodia Peşti este un artist şi în iubire. Visător prin definiţie, el trăieşte povestea voastră de iubire ca pe o fantezie şi ar face orice gest pentru a nu se trezi la realitate. De aceea te surprinde cu gesturi romantice şi declaraţii sub clar de lună inventive, nu doar la începutul relaţiei. Are o imaginaţie incredibilă, aşa că nu îţi va servi texte siropoase, dar fără substrat.

În relaţie se aşteaptă să-i confirmi aşteptările uneori nerealiste. Sensibilul Peşte are nevoie de o iubită echilibrată, cu o personalitate puternică, care să fie tandră şi atentă. Obişnuieşte-te cu momentele sale de linişte şi te va răsplăti cu devotamentul său etern.

Punctele forte ale Peştelui sunt compasiunea, puterea de empatizare şi romantismul. Punctele sale slabe sunt frica de eşec, dramatismul şi instabilitatea emoţională.

MAI MULTE AICI

Anunțuri

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cazare pensiuni said, on 25/04/2011 at 23:00

  Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

 2. arhip said, on 12/04/2010 at 11:54

  Cu sentimentul ca totusi… nu tu ,Radule , esti cel ce a inserat aceasta postare, iti trimit un text din Scriptura pe care te-as ruga sa-l comentezi daca ai timp:

  Deuteronomul 4:19 Veghează asupra sufletului tău, ca nu cumva, ridicându-ţi ochii spre cer, şi văzând soarele, luna şi stelele, toată oştirea cerurilor, să fii târât să te închini înaintea lor şi să le slujeşti: căci acestea sunt lucruri pe care Domnul, Dumnezeul tău, le-a făcut şi le-a împărţit ca să slujească tuturor popoarelor, sub cerul întreg.
  &
  Deuteronomul 17:2 Se va găsi poate în mijlocul tău, într-una din cetăţile pe care ţi le dă Domnul, Dumnezeul tău, un bărbat sau o femeie care să facă ce este rău înaintea Domnului, Dumnezeului tău, şi care să calce legământul Lui;
  Deuteronomul 17:3 care să meargă după alţi dumnezei ca să le slujească şi să se închine înaintea lor, după soare, lună sau toată oştirea cerurilor, aşa cum eu n-am poruncit.
  Deuteronomul 17:4 De îndată ce vei lua cunoştinţă şi vei afla lucrul acesta, să faci cercetări amănunţite. Dacă lucrul este adevărat, dacă faptul este întemeiat, dacă urâciunea aceasta a fost săvârşită în Israel, ;
  Deuteronomul 17:5 atunci să aduci la porţile cetăţii tale pe bărbatul sau femeia care va fi vinovat de această faptă rea, şi să ucizi cu pietre sau să pedepseşti cu moartea pe bărbatul acela sau pe femeia aceea.

  Textul din Iov 31:24-28. te las sa-l cauti singur.
  Astept raspunsul tau.

  Isus Hristos este Domnul !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: