Ştirile RMphotography

Drumul Crucii editia a V-a

Posted in PENTRU SUFLET by RMphotography on 24/03/2010

Cu ocazia sarbatoririi Invierii Domnului Iisus Hristos, Asociaţia Eclesia, împreuna cu ABC (Asociaţia Bărbaţilor Creştini din România) organizează cea de-a V -a ediţie a Marşului Crucii în oraşul Cluj-Napoca.

Acesta va avea loc în data de 30.03.2010. cu începere de la ora 16.

Marşul este o reprezentare dramatică a “Drumului Crucii” parcurs de Domnul Iisus Hristos înainte de moartea Lui. Dramatizarea este realizată de un grup de credincioşi din mai multe confesiuni religioase, ca o incercare de a demonstra că în creştinism nu sunt graniţe.

Personajele istorice: Iisus Hristos, soldaţii romani, Pilat din Pont, Baraba, Maria – mama lui Iisus, mironosiţele şi alte personaje, vor purta costume de epocă.

Procesiunea va porni din Piaţa Unirii (parcarea laterală a Catedralei Sf. Mihail), Str. Memorandumului, Str. Petru Maior,    P-ţa Lucian Blaga, Str. Napoca, B-dul Eroilor, P-ţa Avram Iancu, treptele Teatrului Naţional, unde va avea loc scena „Răstignirii”.

Acest eveniment se adresează tuturor oamenilor, indiferent de orientarea religioasă.

Persoana de contact în relaţia cu presa Dan Virgil.

Mai multe informatii aici

Anunțuri

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. clau said, on 26/03/2010 at 21:48

  A trecut prin asa de multe Domnul pentru noi si a indurat atata umilinta si suferinta. E trist cat de usor privim noi lucrurile si cum am ajuns sa intoarcem semnificatia acestei sarbatori, insa in acelasi timp ma bucur ca sunt evenimente ca si acesta in care avem ocazia sa ne reamintim ce a insemnat toata jertfa Domnului Isus, cat de greu I-a fost, sau poate e chiar o ocazie pt cei care nu stiu ce s-a intamplat atunci sa inteleaga tot ce s-a facut pt noi. Domnul cu voi:)

 2. Raluca said, on 24/03/2010 at 23:51

  E foarte interesanta ideea si faptul ca e pusa in aplicare, conteza mult cum reusim sa sensibilizam pe cei din jur… asta ar putea fi un mod prin care unora sa le fie deschisi ochii inimii si ochii mintii. este un gest de apreciat

  • radumorea said, on 24/03/2010 at 23:53

   multumesc mult raluca, pt interes. ei sper ca si anul acesta sa fie ceva frumos si Dumnezeu sa poata sa vorbeasca oamenilor si evident noua 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: