Ştirile RMphotography

AI UN BLOG… PRIVESTE OPINIA LUI MIRCEA BADEA DESPRE TINE

Posted in LA GRAMADA by RMphotography on 10/03/2010

Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 1, Mircea Badea, ironizează în stilul caracteristic, pe blogul său, profilul „blogărului” român.

Blogărul român este hidos. Are o faţă călcată de tren, a trecut prin mai multe accidente semimortale, toate din vina lui şi dă sfaturi de mare guru. Sau posedă bot de nevăstuică, râs de hienă epileptică, statură de irinel imberb şi, dacă tot e pitic, ar vrea şi un pic porno, da’ n-are cu ce. Ori e un umflat, mai şunculos ca un hipopotam gestant, cu aere de casanova, şi scrie obsesiv despre mâncare picantă şi usturimea c**ului sau despre miasmele tutelor în caz de igienă intimă precară. Sau îşi face tatuaje. Multe. Uriaşe. În speranţa că va depăşi ca suprafaţă, răspândirea părului pe membrele soţiei„, scrie Badea pe blog.

Îndrăgitul prezentator îşi continuă tirada împotriva posesorilor cunoscuţi de bloguri, luând peste picior dorinţele de mărire ale acestora.

Blogărul român are realizări uriaşe. Stă cu chirie. Poate dă până la o sută şi jumătate pe lună pe reşedinţa imperială şi asta îl umple până la refuz de glorie legitimă. E un far călăuzitor, o statuie a reuşitei, un bust al potenţei. Vede cohortele de apostoli adunaţi să-l slăvească şi pe care el, învăţătorul, este dator, în mărinimia lui, să-i conducă pe calea reuşitei măiastre. Are un cazan pe care o numeşte maşină. Asta dacă nu merge cu rolele sau cu drezina. Cazanul a fost iniţial de ţuică, dar ulterior a căpătat roţi şi a fost înmatriculat. E la mâna a paişpea. Deci bate oricând chiar şi o masturbare obsesivă. De obicei de cazan se lipeşte şi o poreclă cool, ca de la un internaut bengos. Festinul financiar, destrăbălarea decadentă, vine atunci când blogărul decide să-şi schimbe abacul cu un laptop, luat de obicei de la promoţie sau lichidarea stocului, uriaş şi greu, dar, de fapt, aşa l-a vrut el: trainic şi solid. Să reziste la călătoriile cu personalul. (…) Fantasma ultimă a unui blogger este influenţa. A demonstrat că este bogat: lunar, merge la fast food. Dar bani au mulţi. El este şi important. La el se uită, în căutare de busolă, legiuni de cetăţeni dezorientaţi. Iar el, personajul dur, clădit în suprafeţe de granit, ştie că marea putere vine şi cu multă responsabilitate. Aşa că, înţelept, sensibil şi complex, se transformă altruist în girueta furtunilor din sufletele noastre„, scrie Mircea Badea.

Badea nu le uită nici pe femeile prezente în blogosfera românească.

Sunt şi femei de succes în online: Nevestele. Aşa se definesc singure şi au dreptate. E performanţa supremă. Au convins un mascul alfa să le dea o identitate. Nevastă de blogăr, nevastă de coşmar şi alte zarzavaturi. Ca să ştii din prima că ai de a face cu un exemplar de rasă, ştampilat cu augusta confirmare„, notează realizatorul pe blogul său.

sursa: libertatea

Anunțuri

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. emanuel said, on 01/01/2011 at 04:52

    mersi, nea mircea, da nu am blog:))
    cel putin deocamdata…

  2. dictaturajustitiei said, on 30/11/2010 at 22:47

    Ieri am scris şi eu pe blogul me http://dictaturajustitiei.wordpress.com un articol despre Mircea Badea.,, Ştiam că Mircea Badea este…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: