Ştirile RMphotography

Operativitatea primariei…

Posted in SOCIAL by RMphotography on 15/01/2010

Cred ca toata lumea stie celebrul site Domnule primar , ei ce vreau sa spun e ca si eu in urma cu ceva vreme am apelat la serviciul primariei oferit prin acest site si bineinteles problema mea nu a fost rezolvata nici in ziua de azi… defapt de ce sa astept rezolvarea cand nici macar un raspuns prin care sa mi se spuna ca se incearca rezolvarea problemei.

Dar, se pare ca nu sunt singurul cu o asemenea problema…

mai jos am postat cateva reclamatii/sesizari facute de unii cetateni, unele chiar necesita o interentie altele… nu mai spun nimic…

tu te-ai lovit de o asemenea problema? ai completat un formular  destulde lung ca la urma urmei sa iti dai seama ca nu se rezolva nimic??

cateva exemple:

1 „Cersetori agasanti

Buna ziua.Organele abilitate nu ar putea sa „deparaziteze”orasul de tinerele cu copii in brate ,care te agreseaza in continuu prin centrul orasului,precum si la iesirea din biserici.cersind „un ban”;Multumesc.”

2 „Doi stalpi pentru iluminat public

Buna ziua!
Va multumim pt montarea balustradelor treptelor ce fac legatura intre P-ta Fraternitatii(str coastei) si strada Nasaud 20. VA rugam sa montati si 1-2 stilpi pt ILUMINARE ! Vara cind mai cresc si tufele , noaptea este imposibil de folosit treptele.
VA multumim
Dorin&locuitorii zonei Nasaud”

3. „

Jumatate domeniu public, jumatate domeniu ne-public?

Cum e posibil sa priviti strada Mircea Eliade duplicitar, dupa interes, ca pe o strutzo-camila? Cum se poate ca o strada unitara, cu un nume unitar, dat de serviciul de sistematizare din primaria dvs. (atentie!) sa fie jumatate domeniu public, jumatate domeniu ne-public, adica lasata de izbeliste? Raspunsul agen alba-neagra e o insulta la adresa sutelor de rezidenti din zona cat si a bunului simt; dupa atatia ani de promisiuni desarte asteptam o rezolvare, nu alt praf in ochi, ca de asa ceva avem parte la propriu, de pe bucla neasfaltata. Solicitam insistent sa nu ne mai ascudem dupa deget si proceduri pretioase ci sa considerati strada integral, ca domeniu public. Chiar trebuie sa escalam o chestiune ca aceasta cu dl. prim ministru?”

4. Doresc sa fie prinsi cainii vagabonzi din fata blocului de pe str. Prof. Ciortea nr.1 Bl.H, Sc.9, deoarece sunt violenti, sunt pericol pentru locatarii care nu pot iesi din bloc. Am apelat la politia comunitara, la gradina zoologica (dr. Mate) fara niciun rezultat.In speranta ca ne veti ajuta va multumim anticipat si asteptam vesti de la dvs.

(LA UNELE DIN SESIZARILE DE MAI SUS PRIMARIA A LUAT MASURI)

ASTEPTAM SA VEDEM SI PROBELEMELE TALE… MACAR AICI AI GARANTIA CA CINEVA  LE SI CITESTE….

aaaaa sa nu uit ceea ce solicitam eu era ceva destul de important… rezolvarea canalizarii pe aleea pe care locuiesc (la fiecare ploaie se face un adevarat lac in fata scarii) amplasarea catorva pubele de gunoi (ca doar nu om arunca pe jos) si cel mai important iluminarea zonei (dupace se intuneca mergi pe bajbaite si daca mai si poua te ineci si in lac)….

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: